Extensii, acoperisuri si completari

Extensii, acoperișuri și completări

Extinderile cu structură din lemn sunt folosite pentru a crea noi spații atașate la clădirile existente, iar prin intermediul unei deschideri se asigură comunicarea între cele două volume.

Lemnul este de 5 ori mai ușor decât betonul, ceea ce face posibilă extinderea pe verticală a locuințelor existente prin adăugarea unui etaj deasupra parterului.

Structura din lemn se adaptează cu ușurință la toate constrângerile existente pe șantier, conferă un aspect nou esteticii generale a clădirii, iar finisajele din lemn creează un contrast plăcut cu piatra sau vopseaua clădirii existente.

Câteva exemple:

 

Verande

Pridvoarele și terasele din lemn ajută la extinderea spațiului și a confortului casei dumneavoastră, creând un spațiu unic, integrat în locuința dumneavoastră. Pridvoarele sunt construite din lemn stratificat GL24 din păduri sustenabile din punct de vedere ecologic, un material care oferă mult mai multă stabilitate decât lemnul masiv. Veranda din lemn este o structură ușoară care se adaptează la diferite dimensiuni, design și locație.

Verandele pot fi semi-detașate, independente, deschise, vitrate etc. Modelul, forma și finisajele sunt personalizate în funcție de estetica casei dumneavoastră. Pornind de la planuri și desene și datorită experienței dobândite în profesia noastră, oferim un serviciu complet pe care clientul îl poate alege dintre numeroasele posibilități (materiale, finisaje, prelucrări și îmbinări).

Departamentul tehnic al ECOCASA oferă un serviciu complet, asistență și consultanță pentru proiectarea optimă, realizarea prelucrărilor, tratamentelor și finisajelor necesare, precum și asamblarea construcției. De asemenea, la ECOCASA vă oferim posibilitatea de a realiza toate tipurile de tratamente și finisaje pentru lemn, cu o gamă largă de servicii pentru veranda dvs. din lemn: serviciu de lăcuire cu pori deschiși, tratament clasa II de risc cu finisaj în culoarea aleasă, serviciu rustic, proces de periere a lemnului pentru a evidenția fibra acestuia.