Case prefabricate din lemn

Construcții prefabricate din lemn

Ecocasa, constructor de case prefabricate din lemn, oferă o gamă de modele care se adaptează dorințelor și nevoilor fiecărui client, la prețuri competitive.

Modelele de case prefabricate din lemn îmbină tradiția cu simplitatea modernă, putând alege un stil rustic sau contemporan și documentând îndeplinirea performanțelor clădirii în raport cu cerințele de bază ale CTE și ale altor reglementări specifice, precum și cu toate garanțiile cerute de LOE.

Construcțiile prefabricate din lemn reprezintă o soluție optimă pentru persoanele care caută o casă de calitate, livrată rapid, în conformitate cu reglementările și cu un impact minim asupra mediului. Nici o altă metodă de construcție nu poate egala construcția prefabricată în ceea ce privește timpul de livrare.

Casele prefabricate din lemn minimizează timpul de construcție la fața locului și reduc potențialele întârzieri cauzate de condițiile meteorologice nefavorabile, o cauză frecventă a întârzierilor pe șantierele de construcții tradiționale. În plus, situl este mai curat și mai sigur și respectă managementul de mediu.

Nivelurile de calitate ale locuințelor prefabricate din lemn sunt mai ridicate decât cele ale construcțiilor realizate la fața locului, în fabrică, datorită unui control și unui management mai bun al procesului de construcție.

Modele din lemn

Constructii din lemn